James Cossins
Data urodzenia: 1933-12-04
Miejsce urodzenia: 1997-02-12
Stan cywilny: Beckenham, Anglia, Wielka Brytania

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
9.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.0 1991 Sir Hugh Lotterby (gościnnie)
0.0 1986 Charlie Staples
0.0 1985 Major Andrews (1985)
5.5 1985 Henry Bartlett
7.0 1984 Pan Knight
9.0 1983 Major Bagstack
7.5 1982 Brygadier
8.0 1979 Sędzia (gościnnie)
0.0 1977 Phillip Mounter
0.0 1976 Wujek Frederick (gościnnie)
7.9
Hotel Zacisze
Fawlty Towers
1975 Pan Walt (1975) (gościnnie)
7.8
Pełna sielanka
Good Life, The
1975 Sędzia pokoju (gościnnie)
7.4
Człowiek ze złotym pistoletem
Man with the Golden Gun, The
1974 Colthorpe
0.0 1974 Gustave Flaubert
8.2
Saga rodu Palliserów
Pallisers, The
1974 Sierżant Bunfit (gościnnie)
7.1
Cudowny dzieciak
Some Mothers Do 'Ave 'Em
1973 Watson (gościnnie)
7.0 1972 Noordhoff (1973) (gościnnie)
6.5 1972 (gościnnie)
6.0 1971 Forestier
7.6 1970 Gość na przyjęciu(niewymieniony w czołówce)
7.6 1970 Gość na przyjęciu(niewymieniony w czołówce)
6.6
Szczeble kariery Michaela Rimmera
Rise and Rise of Michael Rimmer, The
1970 Crodder
0.0 1970 Kontroler (gościnnie)
7.6 1970 (gościnnie)
0.0 1969 Insp. Lescoe (gościnnie)
0.0 1965 Irwin
0.0 1962 Newcastle Pope
8.6 1962 Lionel Perkins (1971) / Gordon Lyle (1975) (gościnnie)
7.7
Rewolwer i melonik
Avengers, The
1961 Henry Lasindall (1969) (gościnnie)
7.6 1955 William Scantlebury

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

James Cossins filmy James Cossins najlepsze filmy James Cossins zdjęcia James Cossins galeria James Cossins biografia James Cossins nominacje James Cossins nagrody i wyróżnienia James Cossins filmografia James Cossins aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.