Clive Merrison
Data urodzenia: 1945-09-15
Miejsce urodzenia: Tenby, Walia, Wielka Brytania

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.1
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2004 Jimmy Collina (gościnnie)
8.0
Detektyw Foyle
Foyle's War
2002 Dr Alan Redmond (gościnnie)
6.7
Joint Venture
Saving Grace
2000 Quentin
6.7
Ostatnie lato
Up at the Villa
2000 Archibald Grey
7.0 1998 Norriswood
0.0 1997 Pan Justice Bell
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Colin Hawksley (gościnnie)
7.4
Angielski pacjent
English Patient, The
1996 Fenelon-Barnes
7.5
Niebiańskie stworzenia
Heavenly Creatures
1994 Dr Henry Hulme
7.4
Kosmiczny Posterunek
Space Precinct
1994 Damon Reseda (gościnnie)
0.0 1992 Hathaway
8.3 1992 Macduff (głos) (gościnnie)
6.0 1991 Profesor Crow
0.0 1989 Clive Bannister
9.0
Tak jest, panie premierze
Yes, Prime Minister
1986 Doktor Peter Thorn (gościnnie)
0.0 1986 (gościnnie)
0.0 1985 Irvin
7.6 1984 Ronald Taylor (gościnnie)
9.2 1983 Richard (gościnnie)
6.2 1982 Major Lanyev
7.6 1981 Fałszerz
9.0 1981 Ascanio Sforza
0.0 1981
7.0 1979 Richard Sheridan
0.0 1976 Bill Bourne
0.0 1966 Dafydd James (gościnnie)
7.6
Doktor Who
Doctor Who
1963 Jim Callum (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Clive Merrison filmy Clive Merrison najlepsze filmy Clive Merrison zdjęcia Clive Merrison galeria Clive Merrison biografia Clive Merrison nominacje Clive Merrison nagrody i wyróżnienia Clive Merrison filmografia Clive Merrison aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.