Zuzanna Helska
Data urodzenia: 1929-08-07
Miejsce urodzenia: Lwów, Polska (obecnie Ukraina)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.2
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2010 Anielka / Paulinka / Babka / Emerytka (gościnnie)
5.0 2005 Anielka / Paulinka / Babka / Emerytka (gościnnie)
7.2 2003 Anielka / Paulinka / Babka / Emerytka (gościnnie)
6.7 1999 Anielka / Paulinka / Babka / Emerytka (gościnnie)
3.7 1998 Anielka / Paulinka / Babka / Emerytka (gościnnie)
7.4 1989 Anielka / Paulinka / Babka / Emerytka (gościnnie)
7.0 1986 Anielka / Paulinka / Babka / Emerytka (gościnnie)
6.1 1982 Anielka / Paulinka / Babka / Emerytka (gościnnie)
7.5 1976 Anielka / Paulinka / Babka / Emerytka (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Zuzanna Helska filmy Zuzanna Helska najlepsze filmy Zuzanna Helska zdjęcia Zuzanna Helska galeria Zuzanna Helska biografia Zuzanna Helska nominacje Zuzanna Helska nagrody i wyróżnienia Zuzanna Helska filmografia Zuzanna Helska aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.