Agata Piotrowska-Mastalerz
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.8 2011 Ekspedientka w lodziarni
5.6 2011 Ekspedientka w lodziarni
6.3 2008 Ekspedientka w lodziarni
4.5 2003 Ekspedientka w lodziarni
6.9 1999 Ekspedientka w lodziarni
5.6 1998 Ekspedientka w lodziarni
7.0
Papirus
Papyrus
1998 Ekspedientka w lodziarni
8.2
Kopciuszek
Shinderera monogatari
1996 Ekspedientka w lodziarni
6.7 1993 Ekspedientka w lodziarni
6.5 1989 Ekspedientka w lodziarni

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Agata Piotrowska-Mastalerz filmy Agata Piotrowska-Mastalerz najlepsze filmy Agata Piotrowska-Mastalerz zdjęcia Agata Piotrowska-Mastalerz galeria Agata Piotrowska-Mastalerz biografia Agata Piotrowska-Mastalerz nominacje Agata Piotrowska-Mastalerz nagrody i wyróżnienia Agata Piotrowska-Mastalerz filmografia Agata Piotrowska-Mastalerz aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.