Aimée Delamain
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.9 1991 Pani Copley
7.9
Pan wzywał, Milordzie?
You Rang, M'lord?
1988 Ciocia Maud (gościnnie)
7.4
Na sygnale
Casualty
1986 Eugenie (gościnnie)
7.6 1984 Emeryt w autobusie (gościnnie)
0.0 1977 Susan De Veer (gościnnie)
8.7 1977 Starsza pani (gościnnie)
3.6 1976 Starsza pani (gościnnie)
7.9
Hotel Zacisze
Fawlty Towers
1975 Pani Johnson (gościnnie)
1.0 1975 (gościnnie)
0.0 1974 Lady Mary Penmore
6.5 1972 Marion Elgar (gościnnie)
0.0 1970 Ciotka Pippa (gościnnie)
0.0 1966 Pani Abbott (gościnnie)
10.0 1964 Pani Morris (gościnnie)
7.6
Doktor Who
Doctor Who
1963 Dona Arana (gościnnie)
8.6 1962 Klientka (1962) (gościnnie)
7.6
Święty
Saint, The
1962 Lady Haverstock (gościnnie)
7.7
Rewolwer i melonik
Avengers, The
1961 Lady (1963) (gościnnie)
7.6 1955 Phyllis / Pani Chancellor

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Aimée Delamain filmy Aimée Delamain najlepsze filmy Aimée Delamain zdjęcia Aimée Delamain galeria Aimée Delamain biografia Aimée Delamain nominacje Aimée Delamain nagrody i wyróżnienia Aimée Delamain filmografia Aimée Delamain aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.