Aleksander Gawek
Data urodzenia: 1968

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.1
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.3 2010 Reżyser filmu pornograficznego (gościnnie)
4.5 2007 Więzień (gościnnie)
4.4 2004 Reporter (gościnnie)
6.0 2004 Fryzjer (gościnnie)
4.5 2003 Policjant (gościnnie)
6.6 2003
7.2 2002 Sprzedawca (głos) (gościnnie)
6.4 2000 adiutant komdiwa (gościnnie)
7.6
Yu-Gi-Oh!
Yugiô: Duel Monsters
2000 Yugi (polski dubbing)
6.9
Yu-Gi-Oh!
Yu-Gi-Oh! Yami no Games
1998 Yugi (polski dubbing)
6.4
Pokémon
Poketto monsutâ
1997 Tracey (polski dubbing)
7.0 1996 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Aleksander Gawek filmy Aleksander Gawek najlepsze filmy Aleksander Gawek zdjęcia Aleksander Gawek galeria Aleksander Gawek biografia Aleksander Gawek nominacje Aleksander Gawek nagrody i wyróżnienia Aleksander Gawek filmografia Aleksander Gawek aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.