Aleksandra Popławska
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2012 Ewa Pachman, żona Jerzego (gościnnie)
6.9 2011 Halina
5.1 2011 Marlena Bojko
7.2 2008 Wychowawczyni francuskich tancerek (gościnnie)
7.1 2008 Ula, matka Marty (gościnnie)
7.9 2007 Nauczycielka "Pietruszki" (gościnnie)
4.6 2007 Koleżanka Alicji (gościnnie)
2.4 2006 Justyna Nowak
4.0 2000 Matylda (gościnnie)
7.0 1998 Asystentka Kasia (gościnnie)
3.7 1998 Zosia (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Aleksandra Popławska filmy Aleksandra Popławska najlepsze filmy Aleksandra Popławska zdjęcia Aleksandra Popławska galeria Aleksandra Popławska biografia Aleksandra Popławska nominacje Aleksandra Popławska nagrody i wyróżnienia Aleksandra Popławska filmografia Aleksandra Popławska aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.