André Maranne
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 1990 Maitre D'
8.7 1989 Marcel(1990) (gościnnie)
0.0 1988 Francuz(1990) (gościnnie)
8.0
Mała księżniczka
Little Princess, A
1987 Monsieur Dufarge
5.5 1986 Saul Sieberman(1988) (gościnnie)
7.3
Detektyw Remington Steele
Remington Steele
1982 Inspektor Vouray(1984) (gościnnie)
7.4 1981 Komisarz Dejeux(1991) (gościnnie)
8.8
Tak, panie Ministrze
Yes, Minister
1980 Maurice (gościnnie)
0.0 1976 Pierre (gościnnie)
7.9
Hotel Zacisze
Fawlty Towers
1975 André (gościnnie)
0.0 1975 Pierre Roch (gościnnie)
0.0 1972 Monsieur Briquet
0.0 1966 Inspektor Paul Andre (gościnnie)
7.6
Doktor Who
Doctor Who
1963 Roger Benoit (gościnnie)
7.6
Święty
Saint, The
1962 Louis / Radiotelegrafista (gościnnie)
0.0 1960 Urzędnik (gościnnie)
9.0 1959 Portier (gościnnie)
0.0 1959 Georges (gościnnie)
0.0 1959 Drouet / Jean Laroche (gościnnie)
0.0 1957 Flaubert(1958) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

André Maranne filmy André Maranne najlepsze filmy André Maranne zdjęcia André Maranne galeria André Maranne biografia André Maranne nominacje André Maranne nagrody i wyróżnienia André Maranne filmografia André Maranne aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.