Andrew Dunford
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
1.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.7 2000 Sprzedawca #2
8.0
1900: Człowiek legenda
Leggenda del pianista sull'oceano, La
1998 Brygadzista
5.9 1998 Pianista
0.0 1996 Vegan / Roboman (gościnnie)
6.8 1992 Vince Edwards (gościnnie)
6.5
Podejrzenie
Under Suspicion
1991 Woźny sądowy
0.0 1991 Podejrzany (gościnnie)
0.0 1989 Ernie Walker(gościnnie)
8.7 1989 Odźwierny (gościnnie)
0.0 1989 Pan Adams (gościnnie)
7.4
Na sygnale
Casualty
1986 Niedoszły samobójca (gościnnie)
9.0 1981 Król Charles VIII

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Andrew Dunford filmy Andrew Dunford najlepsze filmy Andrew Dunford zdjęcia Andrew Dunford galeria Andrew Dunford biografia Andrew Dunford nominacje Andrew Dunford nagrody i wyróżnienia Andrew Dunford filmografia Andrew Dunford aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.