Andrzej Mrozek
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.7 1999 Kosmita (gościnnie)
3.7 1998 Kosmita (gościnnie)
5.1
Królowa złodziei
Marion du faouet - chef de volerus
1997 Kosmita (gościnnie)
7.4 1989 Kosmita (gościnnie)
6.5 1988 Kosmita (gościnnie)
7.6 1988 Kosmita (gościnnie)
7.8 1988 Kosmita (gościnnie)
7.7 1987 Kosmita (gościnnie)
7.9 1987 Kosmita (gościnnie)
6.6 1986 Kosmita (gościnnie)
7.0 1986 Kosmita (gościnnie)
6.7 1985 Kosmita (gościnnie)
6.0 1985 Kosmita (gościnnie)
5.2 1984 Kosmita (gościnnie)
7.3 1984 Kosmita (gościnnie)
5.9 1983 Kosmita (gościnnie)
8.2 1982 Kosmita (gościnnie)
6.2 1981 Kosmita (gościnnie)
6.9 1981 Kosmita (gościnnie)
7.0 1980 Kosmita (gościnnie)
7.3 1979 Kosmita (gościnnie)
6.9 1975 Kosmita (gościnnie)
6.4 1971 Kosmita (gościnnie)
5.8 1970 Kosmita (gościnnie)
6.9 1969 Kosmita (gościnnie)
7.6 1964 Kosmita (gościnnie)
7.0 1963 Kosmita (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Andrzej Mrozek filmy Andrzej Mrozek najlepsze filmy Andrzej Mrozek zdjęcia Andrzej Mrozek galeria Andrzej Mrozek biografia Andrzej Mrozek nominacje Andrzej Mrozek nagrody i wyróżnienia Andrzej Mrozek filmografia Andrzej Mrozek aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.