Andrzej Olejnik
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.5 2011 Barak Obama / Rekin (głos)
7.2 2010 Barak Obama / Rekin (głos)
6.8 2008 Barak Obama / Rekin (głos)
6.8 2007 Barak Obama / Rekin (głos)
5.2 2005 Barak Obama / Rekin (głos)
4.6 2005 Barak Obama / Rekin (głos)
7.2 2003 Barak Obama / Rekin (głos)
3.0
Córka konsula
Gunblast vodka
2000 Barak Obama / Rekin (głos)
6.7 1999 Barak Obama / Rekin (głos)
3.6 1999 Barak Obama / Rekin (głos)
3.7 1998 Barak Obama / Rekin (głos)
7.8
Dom
1980 Barak Obama / Rekin (głos)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Andrzej Olejnik filmy Andrzej Olejnik najlepsze filmy Andrzej Olejnik zdjęcia Andrzej Olejnik galeria Andrzej Olejnik biografia Andrzej Olejnik nominacje Andrzej Olejnik nagrody i wyróżnienia Andrzej Olejnik filmografia Andrzej Olejnik aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.