Andrzej Szopa
Data urodzenia: 1952-05-26
Miejsce urodzenia: Bydgoszcz, Polska

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.4 2011 Stefan (gościnnie)
5.8 2010 Stefan (gościnnie)
5.0 2010 Stefan (gościnnie)
5.6 2009 Stefan (gościnnie)
4.7 2009 Stefan (gościnnie)
3.8 2009 Stefan (gościnnie)
2.3 2009 Stefan (gościnnie)
7.7
Niezwykłe przypadki Flapjacka
Marvelous Misadventures of Flapjack, The
2008 Stefan (gościnnie)
6.3 2008 Stefan (gościnnie)
7.7 2007 Stefan (gościnnie)
6.8
Rajdek - mała wyścigówka
Roary the Racing Car
2007 Stefan (gościnnie)
5.4 2006 Stefan (gościnnie)
4.5 2006 Stefan (gościnnie)
5.7
Zawiadowca Ernie
Underground Ernie
2006 Stefan (gościnnie)
8.8
Auschwitz. Naziści i "ostateczne rozwiązanie"
Auschwitz: The Nazis and the 'Final Solution'
2005 Stefan (gościnnie)
4.6 2005 Stefan (gościnnie)
8.2 2005 Karawaniarz (gościnnie)
6.9 2004 Stefan (gościnnie)
4.9 2003 Stefan (gościnnie)
7.2 2002 Stefan (gościnnie)
7.0 2001 Stefan (gościnnie)
7.2 2001 Stefan (gościnnie)
6.5 2000 Stefan (gościnnie)
7.6 1999 Stefan (gościnnie)
6.7 1999 Stefan (gościnnie)
4.8 1999 Stefan (gościnnie)
6.2 1998 Stefan (gościnnie)
7.0 1998 Stefan (gościnnie)
3.7 1998 Stefan (gościnnie)
3.0 1997 Stefan (gościnnie)
10.0 1994 Stefan (gościnnie)
7.7
Kacze opowieści
DuckTales
1987 Stefan (gościnnie)
7.0 1986 Stefan (gościnnie)
5.0 1985 Stefan (gościnnie)
7.3 1984 Stefan (gościnnie)
7.6 1982 Stefan (gościnnie)
8.2 1982 Stefan (gościnnie)
7.3 1979 Stefan (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Andrzej Szopa filmy Andrzej Szopa najlepsze filmy Andrzej Szopa zdjęcia Andrzej Szopa galeria Andrzej Szopa biografia Andrzej Szopa nominacje Andrzej Szopa nagrody i wyróżnienia Andrzej Szopa filmografia Andrzej Szopa aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.