Andrzej Wieczorek
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.3 2009 Konferansjer (gościnnie)
3.7 2007 "Czułe słówka"
4.6 2005 Aleksander Kępczyński (gościnnie)
7.2 2003 (gościnnie)
3.7 1998 (gościnnie)
6.7 1985 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Andrzej Wieczorek filmy Andrzej Wieczorek najlepsze filmy Andrzej Wieczorek zdjęcia Andrzej Wieczorek galeria Andrzej Wieczorek biografia Andrzej Wieczorek nominacje Andrzej Wieczorek nagrody i wyróżnienia Andrzej Wieczorek filmografia Andrzej Wieczorek aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.