Andrzej Wojaczek
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
3.7 1998 Sąsiad
6.6
Niemcy
Germans
1997 Kierowca Sonnenbrucha
5.1
Królowa złodziei
Marion du faouet - chef de volerus
1997
6.7 1985 Rumbold, marszałek dworu księcia Witolda (gościnnie)
5.2 1984 Górnik
7.3 1984 Jerzy Roszkowski, poprzedni dyrektor "Polskóru"
6.1 1983 dyrektor Ankwicz, ojciec Anki
7.6 1982 Kapitan Karol Hauke(gościnnie)
7.3 1979 Reżyser filmu
6.3 1977
7.5 1976 Karol Sochacki, brat Haliny(gościnnie)
6.8 1973 Kierowca Kazik Chliwa
7.7 1971 Autostopowicz(gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Andrzej Wojaczek filmy Andrzej Wojaczek najlepsze filmy Andrzej Wojaczek zdjęcia Andrzej Wojaczek galeria Andrzej Wojaczek biografia Andrzej Wojaczek nominacje Andrzej Wojaczek nagrody i wyróżnienia Andrzej Wojaczek filmografia Andrzej Wojaczek aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.