April Walker
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.5 1981 Norma Brown (gościnnie)
8.8
Tak, panie Ministrze
Yes, Minister
1980 Jenny Goodwin (gościnnie)
7.0 1979 Pielęgniarka McArdle (gościnnie)
8.0 1979 Członek Jury (gościnnie)
0.0 1978 Helga (gościnnie)
7.9
Hotel Zacisze
Fawlty Towers
1975 Jean (1975) (gościnnie)
0.0 1974 Daphne Aylmer (gościnnie)
0.0 1972 Barmanka (gościnnie)
6.5 1971 Carrie Harris (gościnnie)
5.7
Armia tatuśka
Dad's Army
1968 Judy (gościnnie)
8.8 1964 Annabelle

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

April Walker filmy April Walker najlepsze filmy April Walker zdjęcia April Walker galeria April Walker biografia April Walker nominacje April Walker nagrody i wyróżnienia April Walker filmografia April Walker aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.