Ballard Berkeley
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.1 1985 Angielski motocyklista
0.0 1984 Guy Penrose
0.0 1981 Buckley (gościnnie)
8.7 1980 Dżentelmen (gościnnie)
8.5
Szlachetnie urodzona
To the Manor Born
1979 Greville Hartley (gościnnie)
7.0 1979 Pułkownik Culpepper/Sir Arthur Forster-Carter (gościnnie) (1982, 1987)
0.0 1976 Major Franklin (gościnnie)
7.9
Hotel Zacisze
Fawlty Towers
1975 Major Gowen
0.0 1975 Sir Alexander (gościnnie)
9.0 1970 Członek Brytyjskiego Komitetu Olimpijskiego (gościnnie)
0.0 1968 Pułkownik (gościnnie)
10.0 1965 Dr Newkes
0.0 1964 Major Lamb
8.1 1964 Sir James Damery/Sir Charles Baskerville (gościnnie)
10.0 1964 Członek komitetu (gościnnie)
0.0 1960 Tyler/Jefford/Mansion (gościnnie)
0.0 1959 Beverley / Simmy Knowles (gościnnie)
0.0 1958 Detektyw inspektor Morseby
6.8 1958 Złotnik Rand (gościnnie)
0.0 1956 Major Trump
6.5 1956 Sir Urgan (gościnnie)
8.5 1955 Hrabia De Waldern / Tybalt (gościnnie)
4.7 1955 Mac / Harry Bates / Joe Magnus / Pan Noakes / Charles Devenish / Pan Briggs / Victor Dowson / Pułkow
8.5 1953 Edward Preston (gościnnie)
7.6
Trema
Stage Fright
1950 sierżant Mellish
7.0
Nasz okręt
In Which We Serve
1942 Komandor

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ballard Berkeley filmy Ballard Berkeley najlepsze filmy Ballard Berkeley zdjęcia Ballard Berkeley galeria Ballard Berkeley biografia Ballard Berkeley nominacje Ballard Berkeley nagrody i wyróżnienia Ballard Berkeley filmografia Ballard Berkeley aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.