Barbara Shelley
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
9.0 1981 Vannozza Canale
7.1
Duma i uprzedzenie
Pride and Prejudice
1980 Pani Gardiner
7.0 1979 Lady Isabella Hertford
6.5 1972 Delia Savage (gościnnie)
0.0 1969 Susan Paige (gościnnie)
0.0 1969 Pani Hawthorn (gościnnie)
10.0 1964 Ann Gray / Pani Clyde-Bryce (gościnnie)
6.9 1964 Bryn Watson (gościnnie (1965))
7.6
Doktor Who
Doctor Who
1963 Sorasta (gościnnie)
8.6 1962 Ruby Mason (1973) (gościnnie)
7.6
Święty
Saint, The
1962 Valerie North (gościnnie)
7.7
Rewolwer i melonik
Avengers, The
1961 Susan Summers (1961) (gościnnie)
7.0 1960 Gina Scarlotti / Louise Goddard (gościnnie)
6.6 1960 Jeannie (gościnnie)
0.0 1959 Carole Maitland / Susan Pelham (gościnnie)
5.0 1958 Barbara Judd
9.0 1958 Paulette (gościnnie)
8.0
Mój syn Neron
Mio figlio Nerone
1956
7.6 1955 Mary Howard / Stella Curtis
4.7 1955 Edwina (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Barbara Shelley filmy Barbara Shelley najlepsze filmy Barbara Shelley zdjęcia Barbara Shelley galeria Barbara Shelley biografia Barbara Shelley nominacje Barbara Shelley nagrody i wyróżnienia Barbara Shelley filmografia Barbara Shelley aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.