Basil Henson
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 1989 Maxwell (gościnnie)
8.5
Lata koszmaru
Nightmare Years, The
1989 Lord Stanwood
0.0 1985 Lord Breconbury (gościnnie)
0.0 1977 Selby(gościnnie)
0.0 1976 Cranthorpe-Cranborough (gościnnie)
0.0 1976 Sir Horatio Manners
7.9
Hotel Zacisze
Fawlty Towers
1975 Dr Abbott (gościnnie)
6.6 1972 Książe Vasili Kuragin
8.5 1972 Major Lofthouse (gościnnie)
10.0 1972 Minister zdrowia (gościnnie)
6.5 1972 (gościnnie)
7.0 1971 Arthur Maddocks, ojciec Dory (gościnnie)
0.0 1971 Minister (gościnnie)
0.0 1969 Walter Sutton (gościnnie)
0.0 1967 Pan Webb
0.0 1966 Dr Ramsay(gościnnie)
0.0 1960 Derreck Alwyn / Ricky Gallen
7.6 1955 Major Tom Elton, mistrz ceremonii / Major Golding / Świadek

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Basil Henson filmy Basil Henson najlepsze filmy Basil Henson zdjęcia Basil Henson galeria Basil Henson biografia Basil Henson nominacje Basil Henson nagrody i wyróżnienia Basil Henson filmografia Basil Henson aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.