Bogdan Grzeszczak
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Mechaniek Maniek
5.5 2009 Sierżant Edward Kotwicz, dowódca czołgu, wuj Jasia
7.1
Kropelka - przygody z wodą
Raindrop The Water is Adventure
2002 Grubcio (polski dubbing)
3.7 1998 Klient w Barze (gościnnie)
5.1
Królowa złodziei
Marion du faouet - chef de volerus
1997

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Bogdan Grzeszczak filmy Bogdan Grzeszczak najlepsze filmy Bogdan Grzeszczak zdjęcia Bogdan Grzeszczak galeria Bogdan Grzeszczak biografia Bogdan Grzeszczak nominacje Bogdan Grzeszczak nagrody i wyróżnienia Bogdan Grzeszczak filmografia Bogdan Grzeszczak aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.