Bogusław Kudłek
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2011 Nauczyciel muzyki (gościnnie)
4.3 2011 Dozorca (gościnnie)
5.0 2010 Dozorca (gościnnie)
5.0 2010 Dozorca (gościnnie)
4.3 2009 Dozorca (gościnnie)
8.1 2008 Dozorca (gościnnie)
3.9 2008 Dozorca (gościnnie)
7.1 2008 Dozorca (gościnnie)
6.3 2008 Dozorca (gościnnie)
6.9 2006 Dozorca (gościnnie)
5.1 2006 Dozorca (gościnnie)
3.5 2005 Dozorca (gościnnie)
6.9 2004 Dozorca (gościnnie)
4.5 2003 Dozorca (gościnnie)
5.8 2003 Dozorca (gościnnie)
7.2 2003 Dozorca (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Bogusław Kudłek filmy Bogusław Kudłek najlepsze filmy Bogusław Kudłek zdjęcia Bogusław Kudłek galeria Bogusław Kudłek biografia Bogusław Kudłek nominacje Bogusław Kudłek nagrody i wyróżnienia Bogusław Kudłek filmografia Bogusław Kudłek aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.