Carlos Duval
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 1991
0.0 1986 Vieira
0.0 1982 Juiz
7.0 1978 José Motinho
0.0 1976 Ojciec Francisci
0.0 1975
0.0 1975 Aguiar
0.0 1975
0.0 1973
0.0 1971 João

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Carlos Duval filmy Carlos Duval najlepsze filmy Carlos Duval zdjęcia Carlos Duval galeria Carlos Duval biografia Carlos Duval nominacje Carlos Duval nagrody i wyróżnienia Carlos Duval filmografia Carlos Duval aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.