Christine Shaw
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 1980 (gościnnie)
8.2 1980 Annie (gościnnie)
7.3
Zemsta Różowej Pantery
Revenge of the Pink Panther
1978 Pielęgniarka
8.7 1977 Barmanka (gościnnie)
10.0 1976 Dama kapitana Portera (gościnnie)
7.9
Hotel Zacisze
Fawlty Towers
1975 Audrey (1979) (gościnnie)
1.0 1975 (gościnnie)
0.0 1974 Beryl
0.0 1973 Pielęgniarka(gościnnie)
0.0 1969 Helen Charlesworth (gościnnie)
8.8 1964 Sylvia McClusky
8.6 1962 Barmanka / Angela Turner (1962) / Lily (1972) / Iris (1974) (gościnni
7.7
Rewolwer i melonik
Avengers, The
1961 Susan (1963) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Christine Shaw filmy Christine Shaw najlepsze filmy Christine Shaw zdjęcia Christine Shaw galeria Christine Shaw biografia Christine Shaw nominacje Christine Shaw nagrody i wyróżnienia Christine Shaw filmografia Christine Shaw aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.