Claire Davenport
Data urodzenia: 1933-04-24
Miejsce urodzenia: 2002-03-04
Stan cywilny: Sale, Anglia, Wielka Brytania

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
1.5
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
10.0 1984 Teresa
7.3
Detektyw Remington Steele
Remington Steele
1982 Hilda Lake (gościnnie)
0.0 1977 Lady Rumbold(gościnnie)
6.0 1977 Gruba kobieta (gościnnie)
3.6 1976 Pomoc w sklepie (gościnnie)
7.4
Powrót Różowej Pantery
Return of the Pink Panther, The
1975 Masażystka
7.9
Hotel Zacisze
Fawlty Towers
1975 Pani Wilson (gościnnie)
0.0
Ramię w ramię
Shoulder to Shoulder
1974 Pielęgniarka Pine
9.0 1971 Mme Lenoir
0.0 1970 Barmanka (gościnnie)
7.6 1970 Pielęgniarka (gościnnie)
0.0 1969 Pani Webb (1973) (gościnnie)
5.5 1967 Pielegniarka Vileski (gościnnie)
0.0 1966 Anna Lobovitch (1966) (gościnnie)
8.8 1964 Panna Montgomery
7.6
Doktor Who
Doctor Who
1963 Empress (gościnnie)
8.6 1962 Peggy (1973) / Pani Eccles (1974) (gościnnie)
0.0 1961 Myrtle

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Claire Davenport filmy Claire Davenport najlepsze filmy Claire Davenport zdjęcia Claire Davenport galeria Claire Davenport biografia Claire Davenport nominacje Claire Davenport nagrody i wyróżnienia Claire Davenport filmografia Claire Davenport aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.