Danuta Balicka
Data urodzenia: 1932-10-06
Miejsce urodzenia: Kałusz, Polska

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.1
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.7 1999 Jadzia (gościnnie)
3.7 1998 Jadzia (gościnnie)
6.0 1990 Jadzia (gościnnie)
7.5 1987 Jadzia (gościnnie)
6.6 1986 Jadzia (gościnnie)
7.3 1984 Jadzia (gościnnie)
6.1 1982 Jadzia (gościnnie)
7.9 1978 Jadzia (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Danuta Balicka filmy Danuta Balicka najlepsze filmy Danuta Balicka zdjęcia Danuta Balicka galeria Danuta Balicka biografia Danuta Balicka nominacje Danuta Balicka nagrody i wyróżnienia Danuta Balicka filmografia Danuta Balicka aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.