Dariusz Siatkowski
Data urodzenia: 1960-05-31
Miejsce urodzenia: 2008-10-11
Stan cywilny: Koszalin, Polska

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.2
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.2 2005 (gościnnie)
4.7 2003 (gościnnie)
7.2 2003 (gościnnie)
6.2 2001 (gościnnie)
7.9 2001 (gościnnie)
6.4 2000 (gościnnie)
7.0 1998 (gościnnie)
3.7 1998 (gościnnie)
3.4 1997 (gościnnie)
6.3 1996 (gościnnie)
7.4 1994 (gościnnie)
7.3 1991 (gościnnie)
7.9 1990 (gościnnie)
7.2 1989 (gościnnie)
7.7 1989 (gościnnie)
7.4 1988 (gościnnie)
7.6 1988 (gościnnie)
7.6 1988 (gościnnie)
6.4 1986 (gościnnie)
6.2 1984 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Dariusz Siatkowski filmy Dariusz Siatkowski najlepsze filmy Dariusz Siatkowski zdjęcia Dariusz Siatkowski galeria Dariusz Siatkowski biografia Dariusz Siatkowski nominacje Dariusz Siatkowski nagrody i wyróżnienia Dariusz Siatkowski filmografia Dariusz Siatkowski aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.