David Neal
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
9.0 1997 Sir Iain Hawkins (gościnnie)
8.8
Świat królika Piotrusia i jego przyjaciół
World of Peter Rabbit and Friends, The
1992 Farmer (głos) (gościnnie)
7.0 1984 Gordon Neal
8.0 1982 Rogers (odcinek 3)
9.0 1981 Yves D'Alegre
8.7 1977 Rolnik (gościnnie)
10.0 1973 DCI Terry (gościnnie)
8.6
Partnerzy
Persuaders!, The
1971 Jerry Sandford (gościnnie)
0.0 1969 Freddy Waring (gościnnie)
7.6
Doktor Who
Doctor Who
1963 Przewodniczący (gościnnie)
8.6 1962 Doktor (1971) (gościnnie)
7.6 1955 Młody człowiek

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

David Neal filmy David Neal najlepsze filmy David Neal zdjęcia David Neal galeria David Neal biografia David Neal nominacje David Neal nagrody i wyróżnienia David Neal filmografia David Neal aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.