Dorota Deląg
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.1 2008 Kasia
6.3 2008 Bogna Werner (gościnnie)
7.9 2007 Pracownica biura podróży (gościnnie)
4.4 2006 Dziennikarka TV (gościnnie)
7.2
Niania
Nanny McPhee
2005 Iza, koleżanka Karoliny (gościnnie)
6.1 2004 Karolina
7.0 1998 Irena Sokół (gościnnie)
3.7 1998 Patrycja
3.4 1997 Julia

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Dorota Deląg filmy Dorota Deląg najlepsze filmy Dorota Deląg zdjęcia Dorota Deląg galeria Dorota Deląg biografia Dorota Deląg nominacje Dorota Deląg nagrody i wyróżnienia Dorota Deląg filmografia Dorota Deląg aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.