Dorothy Frere
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 1977 Pani Leggat
9.1
Nie ma mitu bez kitu
Ripping Yarns
1976 Pani Angel (gościnnie)
4.5 1976 Pani C.J. (gościnnie)
7.9
Hotel Zacisze
Fawlty Towers
1975 Panna Hare (1979) (gościnnie)
1.0 1975 (gościnnie)
4.0 1974 Madge (gościnnie)
7.1
Cudowny dzieciak
Some Mothers Do 'Ave 'Em
1973 Pani Dobson (gościnnie)
0.0 1970 Mavis Hooper
0.0 1965 Panna Dickens
8.6 1962 Pani Selby (1962) / Pani Caller / Lil (1967) / Marsh (1970) / Muriel Pennington (1972) / Hilda Bagna
7.6
Święty
Saint, The
1962 Gospodyni Huntera (gościnnie)
0.0 1959 Pani Gurney (gościnnie)
4.7 1955 Janice Medwin (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Dorothy Frere filmy Dorothy Frere najlepsze filmy Dorothy Frere zdjęcia Dorothy Frere galeria Dorothy Frere biografia Dorothy Frere nominacje Dorothy Frere nagrody i wyróżnienia Dorothy Frere filmografia Dorothy Frere aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.