Edwin Petrykat
Data urodzenia: 1947-02-11
Miejsce urodzenia: Częstochowa, Polska

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.9
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.6 2010 Lekarz (gościnnie)
7.2 2010 Lekarz (gościnnie)
7.2 2008 Lekarz (gościnnie)
4.6 2005 Lekarz (gościnnie)
8.2 2005 Kazimierz, ojciec Edyty (gościnnie)
7.2 2003 Lekarz (gościnnie)
3.1 2002 Lekarz (gościnnie)
6.7 1999 Lekarz (gościnnie)
3.7 1998 Lekarz (gościnnie)
5.1
Królowa złodziei
Marion du faouet - chef de volerus
1997 Lekarz (gościnnie)
3.4 1997 Lekarz (gościnnie)
6.4 1996 Lekarz (gościnnie)
6.8 1996 Lekarz (gościnnie)
6.4 1993 Lekarz (gościnnie)
7.4 1989 Lekarz (gościnnie)
7.4 1989 Lekarz (gościnnie)
6.5 1988 Lekarz (gościnnie)
7.0 1986 Lekarz (gościnnie)
5.0 1985 Lekarz (gościnnie)
6.7 1985 Lekarz (gościnnie)
7.3 1984 Lekarz (gościnnie)
6.2 1981 Lekarz (gościnnie)
6.9 1980 Lekarz (gościnnie)
7.4 1980 Lekarz (gościnnie)
5.7 1978 Lekarz (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Edwin Petrykat filmy Edwin Petrykat najlepsze filmy Edwin Petrykat zdjęcia Edwin Petrykat galeria Edwin Petrykat biografia Edwin Petrykat nominacje Edwin Petrykat nagrody i wyróżnienia Edwin Petrykat filmografia Edwin Petrykat aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.