Edyta Olszówka
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2011 Pola Madejska
6.3 2010 Pola Madejska
6.8 2007 Pola Madejska
4.7 2005 Pola Madejska
7.2
Niania
Nanny McPhee
2005 Pola Madejska
2.3 2004 Pola Madejska
4.5 2003 Pola Madejska
6.7 2003 Pola Madejska
6.1 2003 Pola Madejska
7.2 2002 Pola Madejska
3.0 2001 Pola Madejska
5.5 2000 Pola Madejska
5.7 1999 Pola Madejska
4.8 1997 Pola Madejska
7.5 1995 Pola Madejska
5.2 1995 Pola Madejska
6.7 1994 Pola Madejska
7.8
Dom
1980 Pola Madejska

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Edyta Olszówka filmy Edyta Olszówka najlepsze filmy Edyta Olszówka zdjęcia Edyta Olszówka galeria Edyta Olszówka biografia Edyta Olszówka nominacje Edyta Olszówka nagrody i wyróżnienia Edyta Olszówka filmografia Edyta Olszówka aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.