Elżbieta Golińska
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.4
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.1 2006 Kobieta (gościnnie)
7.6
Sekretny świat misia Beniamina
Secret World of Benjamin Bear, The
2003 Kobieta (gościnnie)
6.2
Autobusy
Busy Buses
2003 Kobieta (gościnnie)
7.1
Kropelka - przygody z wodą
Raindrop The Water is Adventure
2002 Kobieta (gościnnie)
6.7 1999 Kobieta (gościnnie)
3.7 1998 Kobieta (gościnnie)
7.3 1984 Kobieta (gościnnie)
6.1 1982 Kobieta (gościnnie)
8.2 1982 Kobieta (gościnnie)
6.9 1981 Kobieta (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Elżbieta Golińska filmy Elżbieta Golińska najlepsze filmy Elżbieta Golińska zdjęcia Elżbieta Golińska galeria Elżbieta Golińska biografia Elżbieta Golińska nominacje Elżbieta Golińska nagrody i wyróżnienia Elżbieta Golińska filmografia Elżbieta Golińska aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.