Eugeniusz Kujawski
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.5 2009 Portier w Kasinohotelu
5.2 2003 Aleksander Bogusz (gościnnie)
3.7 1998 Inspektor policji
6.9 1997 Stanisław, członek dowódca AK(gościnnie)
7.3 1989 Komisarz wojskowy teatru
7.6 1988 Generał Steiner (gościnnie)
7.8 1988 Wojtys, dyrektor kopalni (gościnnie)
6.7 1985 Wysłannik Krzyżaków odbierający informacje od Dunina (gościnnie)
6.2 1984 Dobry, porucznik MO
6.9 1983 Pułkownik Leon Mitkiewicz
7.6 1982 Georg Pastenreich, syn Róży i Stanika
7.8 1982 Edward Rydz-Śmigły, pułkownik, dowódca I pułku Legionów
7.4 1980
5.7 1978 Johann Ildmann, brat Ottona(gościnnie)
6.8 1978 Widak, zastępca dyrektora do spraw technicznych
6.3 1977 Żołnierz komtura krzyżackiego
7.5 1976 Milicjant(gościnnie)
7.2 1975 Mężczyna zatrzymujący taksówkę Misiurskiego na miejscu wypadku(niewymieniony w czołówce)
7.4 1973 Porucznik Masłowski "Samson"

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Eugeniusz Kujawski filmy Eugeniusz Kujawski najlepsze filmy Eugeniusz Kujawski zdjęcia Eugeniusz Kujawski galeria Eugeniusz Kujawski biografia Eugeniusz Kujawski nominacje Eugeniusz Kujawski nagrody i wyróżnienia Eugeniusz Kujawski filmografia Eugeniusz Kujawski aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.