Ewa Kamas
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.7 1999 Kobieta z opieki społecznej (gościnnie)
3.7 1998 Kobieta z opieki społecznej (gościnnie)
7.6 1995 Kobieta z opieki społecznej (gościnnie)
7.2 1994 Kobieta z opieki społecznej (gościnnie)
6.4 1993 Kobieta z opieki społecznej (gościnnie)
7.3 1984 Kobieta z opieki społecznej (gościnnie)
6.9 1983 Kobieta z opieki społecznej (gościnnie)
7.3 1979 Kobieta z opieki społecznej (gościnnie)
6.2 1971 Kobieta z opieki społecznej (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ewa Kamas filmy Ewa Kamas najlepsze filmy Ewa Kamas zdjęcia Ewa Kamas galeria Ewa Kamas biografia Ewa Kamas nominacje Ewa Kamas nagrody i wyróżnienia Ewa Kamas filmografia Ewa Kamas aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.