Ferdynand Matysik
Data urodzenia: 1931-04-21
Miejsce urodzenia: Drogomyśl, Polska

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.9
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.0 2005 Kolekcjoner / Kombatant / Generał / Profesor (gościnnie)
7.2 2003 Kolekcjoner / Kombatant / Generał / Profesor (gościnnie)
6.7 1999 Kolekcjoner / Kombatant / Generał / Profesor (gościnnie)
3.7 1998 Kolekcjoner / Kombatant / Generał / Profesor (gościnnie)
5.1
Królowa złodziei
Marion du faouet - chef de volerus
1997 Kolekcjoner / Kombatant / Generał / Profesor (gościnnie)
7.2 1989 Kolekcjoner / Kombatant / Generał / Profesor (gościnnie)
7.4 1989 Kolekcjoner / Kombatant / Generał / Profesor (gościnnie)
7.4 1988 Kolekcjoner / Kombatant / Generał / Profesor (gościnnie)
7.6 1988 Kolekcjoner / Kombatant / Generał / Profesor (gościnnie)
7.8 1988 Kolekcjoner / Kombatant / Generał / Profesor (gościnnie)
7.5 1987 Kolekcjoner / Kombatant / Generał / Profesor (gościnnie)
7.0 1986 Kolekcjoner / Kombatant / Generał / Profesor (gościnnie)
4.7 1984 Kolekcjoner / Kombatant / Generał / Profesor (gościnnie)
5.2 1984 Kolekcjoner / Kombatant / Generał / Profesor (gościnnie)
6.9 1983 Kolekcjoner / Kombatant / Generał / Profesor (gościnnie)
7.4 1982 Kolekcjoner / Kombatant / Generał / Profesor (gościnnie)
7.6 1982 Kolekcjoner / Kombatant / Generał / Profesor (gościnnie)
8.2 1982 Kolekcjoner / Kombatant / Generał / Profesor (gościnnie)
7.9 1981 Kolekcjoner / Kombatant / Generał / Profesor (gościnnie)
6.9 1980 Kolekcjoner / Kombatant / Generał / Profesor (gościnnie)
7.4 1980 Kolekcjoner / Kombatant / Generał / Profesor (gościnnie)
7.3 1979 Kolekcjoner / Kombatant / Generał / Profesor (gościnnie)
7.3 1979 Kolekcjoner / Kombatant / Generał / Profesor (gościnnie)
5.7 1978 Kolekcjoner / Kombatant / Generał / Profesor (gościnnie)
6.8 1978 Kolekcjoner / Kombatant / Generał / Profesor (gościnnie)
6.3 1977 Kolekcjoner / Kombatant / Generał / Profesor (gościnnie)
7.5 1976 Kolekcjoner / Kombatant / Generał / Profesor (gościnnie)
7.2 1975 Kolekcjoner / Kombatant / Generał / Profesor (gościnnie)
6.7 1975 Kolekcjoner / Kombatant / Generał / Profesor (gościnnie)
6.0 1974 Kolekcjoner / Kombatant / Generał / Profesor (gościnnie)
6.3 1973 Kolekcjoner / Kombatant / Generał / Profesor (gościnnie)
6.6 1973 Kolekcjoner / Kombatant / Generał / Profesor (gościnnie)
6.8 1973 Kolekcjoner / Kombatant / Generał / Profesor (gościnnie)
6.2 1971 Kolekcjoner / Kombatant / Generał / Profesor (gościnnie)
6.9 1969 Kolekcjoner / Kombatant / Generał / Profesor (gościnnie)
6.8 1967 Kolekcjoner / Kombatant / Generał / Profesor (gościnnie)
4.6 1965 Kolekcjoner / Kombatant / Generał / Profesor (gościnnie)
6.3 1965 Kolekcjoner / Kombatant / Generał / Profesor (gościnnie)
7.1 1964 Kolekcjoner / Kombatant / Generał / Profesor (gościnnie)
6.2 1962 Kolekcjoner / Kombatant / Generał / Profesor (gościnnie)
5.7 1961 Kolekcjoner / Kombatant / Generał / Profesor (gościnnie)
7.4 1961 Kolekcjoner / Kombatant / Generał / Profesor (gościnnie)
6.9 1956 Kolekcjoner / Kombatant / Generał / Profesor (gościnnie)
5.4 1953 Kolekcjoner / Kombatant / Generał / Profesor (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ferdynand Matysik filmy Ferdynand Matysik najlepsze filmy Ferdynand Matysik zdjęcia Ferdynand Matysik galeria Ferdynand Matysik biografia Ferdynand Matysik nominacje Ferdynand Matysik nagrody i wyróżnienia Ferdynand Matysik filmografia Ferdynand Matysik aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.