Geoffrey Russell
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
9.0 1981 Kaptan Delaroche
7.0 1980 Pan Justice McArdle (gościnnie)
0.0 1972 Kierownik hotelu (gościnnie)
0.0 1969 Arnolds (gościnnie)
0.0 1968 Friar (gościnnie)
0.0 1966 Posterunkowy South (gościnnie)
8.8 1964 Roland Greville
0.0 1963 Pan Cordon
8.6 1962 Blount (1971) / Patolog (1975) (gościnnie)
7.7
Rewolwer i melonik
Avengers, The
1961 Dexter (1968) (gościnnie)
0.0 1959 Dedektyw Sierżant Joe York / Ben Lewis / Johnson (gościnnie)
0.0 1957 Pan Barrett
7.6 1955 Kapitan Smith
4.7 1955 Sierż. Peters (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Geoffrey Russell filmy Geoffrey Russell najlepsze filmy Geoffrey Russell zdjęcia Geoffrey Russell galeria Geoffrey Russell biografia Geoffrey Russell nominacje Geoffrey Russell nagrody i wyróżnienia Geoffrey Russell filmografia Geoffrey Russell aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.