George Lee
Data urodzenia: 1939-03-12
Miejsce urodzenia: 2006-09-29
Stan cywilny: Wheeling, Wirginia Zachodnia, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.8 1998 Boardroom Doctor
9.0 1998 Doktor Williams
7.3
Jezioro marzeń
Dawson's Creek
1998 Kierownik festiwalu filmowego (gościnnie)
6.8
Geronimo: Amerykańska legenda
Geronimo: An American Legend
1993 Rodzimy Amerykanin
6.3 1986 Ronald Holmes (1994) (gościnnie)
7.9
Hotel Zacisze
Fawlty Towers
1975 Pan Kerr / Dostawca (gościnnie)
7.9
Randall i duch Hopkirka
Randall & Hopkirk
1969 Sierżant policji (gościnnie)
0.0 1966 Don Morris (gościnnie)
7.6
Doktor Who
Doctor Who
1963 Kapral Forbes (gościnnie)
8.6 1962 Norton / Hunt (1968) (gościnnie)
4.7 1955 PC Hughes (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

George Lee filmy George Lee najlepsze filmy George Lee zdjęcia George Lee galeria George Lee biografia George Lee nominacje George Lee nagrody i wyróżnienia George Lee filmografia George Lee aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.