Halina Śmiela-Jacobson
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
4.4 2005 Przedstawicielka komisji (gościnnie)
6.7 1999 Przedstawicielka komisji (gościnnie)
3.7 1998 Przedstawicielka komisji (gościnnie)
3.4 1997 Przedstawicielka komisji (gościnnie)
6.1 1983 Przedstawicielka komisji (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Halina Śmiela-Jacobson filmy Halina Śmiela-Jacobson najlepsze filmy Halina Śmiela-Jacobson zdjęcia Halina Śmiela-Jacobson galeria Halina Śmiela-Jacobson biografia Halina Śmiela-Jacobson nominacje Halina Śmiela-Jacobson nagrody i wyróżnienia Halina Śmiela-Jacobson filmografia Halina Śmiela-Jacobson aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.