Ilona Kucińska
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.8 2011 Strażniczka na Majdanku (gościnnie)
6.8 2011 Strażniczka na Majdanku (gościnnie)
8.1 2008 Strażniczka na Majdanku (gościnnie)
6.3 2008 Strażniczka na Majdanku (gościnnie)
5.1 2007 Strażniczka na Majdanku (gościnnie)
4.5 2006 Strażniczka na Majdanku (gościnnie)
6.3 2004 Strażniczka na Majdanku (gościnnie)
4.5 2003 Strażniczka na Majdanku (gościnnie)
6.5 2003 Strażniczka na Majdanku (gościnnie)
5.7 2002 Strażniczka na Majdanku (gościnnie)
7.2 2002 Strażniczka na Majdanku (gościnnie)
6.8 1999 Strażniczka na Majdanku (gościnnie)
7.4 1997 Strażniczka na Majdanku (gościnnie)
6.5 1997 Strażniczka na Majdanku (gościnnie)
7.0 1996 Strażniczka na Majdanku (gościnnie)
6.7 1996 Strażniczka na Majdanku (gościnnie)
6.0 1994 Strażniczka na Majdanku (gościnnie)
6.5 1994 Strażniczka na Majdanku (gościnnie)
5.8 1993 Strażniczka na Majdanku (gościnnie)
5.8
Dennis Rozrabiaka
Dennis the Menace
1986 Strażniczka na Majdanku (gościnnie)
7.0
Jetsonowie
Jetsons, The
1962 Strażniczka na Majdanku (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ilona Kucińska filmy Ilona Kucińska najlepsze filmy Ilona Kucińska zdjęcia Ilona Kucińska galeria Ilona Kucińska biografia Ilona Kucińska nominacje Ilona Kucińska nagrody i wyróżnienia Ilona Kucińska filmografia Ilona Kucińska aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.