James Snell
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.0 1993 Wykładowca (gościnnie)
6.8 1992 Psychiatra (gościnnie)
7.4
Sid i Nancy
Sid and Nancy
1986 Edward
7.4
Na sygnale
Casualty
1986 Pan Rupert Thalton, konsultant (gościnnie)
7.5 1982 Reporter w sądzie
9.0 1981 Juan Cervillion
7.6
O jeden most za daleko
Bridge Too Far, A
1977 Żołnierz
8.7 1977 Płatny morderca (gościnnie)
8.1
Kosmos 1999
Space: 1999
1975 Cousteau (gościnnie) (niewymieniony

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

James Snell filmy James Snell najlepsze filmy James Snell zdjęcia James Snell galeria James Snell biografia James Snell nominacje James Snell nagrody i wyróżnienia James Snell filmografia James Snell aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.