James Taylor
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Ocena Tytuł

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Wrotkarz
7.6
Prezydencki poker
West Wing, The
1999 (gościnnie) (on sam)
8.0 1997 Śpiewak (niewymieniony w czołówce)
9.0 1997 Pan Durham
0.0 1980 Pułkownik Martin (gościnnie)
0.0 1979 Pan Green
0.0 1978 Hopkirk
7.9
Hotel Zacisze
Fawlty Towers
1975 Pan Taylor (1979) (gościnnie)
8.0 1974 Kapitan żandarmerii (gościnnie)
8.6 1962 Garrett (1973) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

James Taylor filmy James Taylor najlepsze filmy James Taylor zdjęcia James Taylor galeria James Taylor biografia James Taylor nominacje James Taylor nagrody i wyróżnienia James Taylor filmografia James Taylor aktor James Taylor reżyser
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.