Jan Blecki
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.5 2009 Mężczyzna / Oficer UOP (gościnnie)
8.2
Kulisy II wojny światowej
World War Two - Behind Closed Doors
2008 Mężczyzna / Oficer UOP (gościnnie)
7.8 2008 Mężczyzna / Oficer UOP (gościnnie)
4.4 2005 Mężczyzna / Oficer UOP (gościnnie)
7.2 2003 Mężczyzna / Oficer UOP (gościnnie)
6.7 1999 Mężczyzna / Oficer UOP (gościnnie)
3.7 1998 Mężczyzna / Oficer UOP (gościnnie)
7.4 1989 Mężczyzna / Oficer UOP (gościnnie)
7.4 1989 Mężczyzna / Oficer UOP (gościnnie)
8.5 1985 Mężczyzna / Oficer UOP (gościnnie)
6.0 1983 Mężczyzna / Oficer UOP (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jan Blecki filmy Jan Blecki najlepsze filmy Jan Blecki zdjęcia Jan Blecki galeria Jan Blecki biografia Jan Blecki nominacje Jan Blecki nagrody i wyróżnienia Jan Blecki filmografia Jan Blecki aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.