Janusz German
Data urodzenia: 1974-09-19
Miejsce urodzenia: Starogard Gdański, Polska

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.5
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.8 2010 Policjant (gościnnie)
8.1 2008 Pułkownik "Jezierski" (gościnnie)
4.7 2003 Roman
6.8 2000 Ksiądz w kurii krakowskiej
4.0 2000 Pyton
7.8 1999 Terry / Robot-policjant / Straszny Żelatynowy Blob / Miażdżynatorka / Calculon / Bolter Olands / Robot-srażnik / Robot-robotnik / Sprzedawca w sklepie / Walt / Elzar / Gorgak / Ron Popeil / Rock-Ad /

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Janusz German filmy Janusz German najlepsze filmy Janusz German zdjęcia Janusz German galeria Janusz German biografia Janusz German nominacje Janusz German nagrody i wyróżnienia Janusz German filmografia Janusz German aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.