Jay Neill
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 1981 Potter (gościnnie)
8.8
Tak, panie Ministrze
Yes, Minister
1980 Ochroniarz (gościnnie)
7.0 1979 Policjant (gościnnie)
6.0
Edward i Pani Simpson
Edward & Mrs. Simpson
1978 RSM Reeves
0.0 1977 Mężczyzna w samochodzie (gościnnie)
7.9
Hotel Zacisze
Fawlty Towers
1975 Gość baru (1975) (gościnnie)
8.2
Saga rodu Palliserów
Pallisers, The
1974 Fotograf
4.0 1974 Harry (gościnnie)
7.1
Cudowny dzieciak
Some Mothers Do 'Ave 'Em
1973 Jack (gościnnie)
6.7 1971 Heckler (gościnnie)
6.5 1971 Oficer (gościnnie)
0.0 1970 Policjant (gościnnie)
0.0 1969 Detektyw (gościnnie)
0.0 1966 Posterunkowy (gościnnie)
7.0 1965 Detektyw / Tapster / Vasily
7.6
Doktor Who
Doctor Who
1963 Pikeman (gościnnie)
8.6 1962 Sanitariusz (1968) / Barman (1971) / Policjant / Inspektor (1972) / Bray (1976)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jay Neill filmy Jay Neill najlepsze filmy Jay Neill zdjęcia Jay Neill galeria Jay Neill biografia Jay Neill nominacje Jay Neill nagrody i wyróżnienia Jay Neill filmografia Jay Neill aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.