Jerzy Mularczyk
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2012 Komornik (gościnnie)
6.5 2011 Grabarz / Łowca głów / Mężczyzna / Policjant / Fryzjer / Kobielak / Hydraulik
6.5 2011 Grabarz / Łowca głów / Mężczyzna / Policjant / Fryzjer / Kobielak / Hydraulik
6.3 2009 Grabarz / Łowca głów / Mężczyzna / Policjant / Fryzjer / Kobielak / Hydraulik
7.8 2008 Grabarz / Łowca głów / Mężczyzna / Policjant / Fryzjer / Kobielak / Hydraulik
4.4 2005 Grabarz / Łowca głów / Mężczyzna / Policjant / Fryzjer / Kobielak / Hydraulik
3.6 2005 Grabarz / Łowca głów / Mężczyzna / Policjant / Fryzjer / Kobielak / Hydraulik
4.6 2005 Grabarz / Łowca głów / Mężczyzna / Policjant / Fryzjer / Kobielak / Hydraulik
7.2 2003 Grabarz / Łowca głów / Mężczyzna / Policjant / Fryzjer / Kobielak / Hydraulik
3.1 2002 Grabarz / Łowca głów / Mężczyzna / Policjant / Fryzjer / Kobielak / Hydraulik
6.7 1999 Grabarz / Łowca głów / Mężczyzna / Policjant / Fryzjer / Kobielak / Hydraulik / Rycerz / Kierownik (gościnnie)
3.7 1998 Grabarz / Łowca głów / Mężczyzna / Policjant / Fryzjer / Kobielak / Hydraulik
7.4 1989 Grabarz / Łowca głów / Mężczyzna / Policjant / Fryzjer / Kobielak / Hydraulik
7.6 1988 Grabarz / Łowca głów / Mężczyzna / Policjant / Fryzjer / Kobielak / Hydraulik
7.0 1986 Grabarz / Łowca głów / Mężczyzna / Policjant / Fryzjer / Kobielak / Hydraulik
6.7 1985 Grabarz / Łowca głów / Mężczyzna / Policjant / Fryzjer / Kobielak / Hydraulik
7.8
Dom
1980 Grabarz / Łowca głów / Mężczyzna / Policjant / Fryzjer / Kobielak / Hydraulik

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jerzy Mularczyk filmy Jerzy Mularczyk najlepsze filmy Jerzy Mularczyk zdjęcia Jerzy Mularczyk galeria Jerzy Mularczyk biografia Jerzy Mularczyk nominacje Jerzy Mularczyk nagrody i wyróżnienia Jerzy Mularczyk filmografia Jerzy Mularczyk aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.