Karolina Jóźwiak
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
4.3 2011 Kobieta (gościnnie)
2.6 2008 Kobieta (gościnnie)
7.1 2008 Kobieta (gościnnie)
6.3 2008 Kobieta (gościnnie)
7.9 2007 Kobieta (gościnnie)
5.0 2005 Kobieta (gościnnie)
6.5
Anioł stróż
Man of the House
2005 Kobieta (gościnnie)
3.6 2005 Kobieta (gościnnie)
8.2 2005 Bożena (gościnnie)
6.9 2004 Kobieta (gościnnie)
7.2 2003 Kobieta (gościnnie)
3.1 2002 Kobieta (gościnnie)
6.7 1999 Kobieta (gościnnie)
3.7 1998 Kobieta (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Karolina Jóźwiak filmy Karolina Jóźwiak najlepsze filmy Karolina Jóźwiak zdjęcia Karolina Jóźwiak galeria Karolina Jóźwiak biografia Karolina Jóźwiak nominacje Karolina Jóźwiak nagrody i wyróżnienia Karolina Jóźwiak filmografia Karolina Jóźwiak aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.