Katarzyna Ankudowicz
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2012 Ada Kołodziejek, znajoma Wojciechowskiej (gościnnie)
6.8 2011 Krystyna, łączniczka Janka
7.2 2011 Ilona, "numer 6" w "Kardamonie"
6.8 2011 Krystyna, łączniczka Janka
5.0 2010 Krystyna, łączniczka Janka
6.5 2010 Krystyna, łączniczka Janka
5.2 2009 Krystyna, łączniczka Janka
8.1 2008 Krystyna, łączniczka Janka
7.7
Najnowsze wydanie
Latest Buzz, The
2008 Krystyna, łączniczka Janka
7.1 2008 Krystyna, łączniczka Janka
6.3 2008 Krystyna, łączniczka Janka
6.5 2007 Krystyna, łączniczka Janka
5.9
Szpiegowska rodzinka
My Spy Family
2007 Krystyna, łączniczka Janka
5.7 2006 Krystyna, łączniczka Janka
5.0 2005 Krystyna, łączniczka Janka
5.7 2004 Krystyna, łączniczka Janka
3.7 2004 Krystyna, łączniczka Janka
4.8 2003 Krystyna, łączniczka Janka
7.6
Dziewczyny i miłość
Girls in Love
2003 Krystyna, łączniczka Janka
4.5 2003 Krystyna, łączniczka Janka
7.9
Słowami Ginger
As Told by Ginger
2000 Krystyna, łączniczka Janka

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Katarzyna Ankudowicz filmy Katarzyna Ankudowicz najlepsze filmy Katarzyna Ankudowicz zdjęcia Katarzyna Ankudowicz galeria Katarzyna Ankudowicz biografia Katarzyna Ankudowicz nominacje Katarzyna Ankudowicz nagrody i wyróżnienia Katarzyna Ankudowicz filmografia Katarzyna Ankudowicz aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.