Kazimierz Ostrowicz
Data urodzenia: 1921-09-22
Miejsce urodzenia: 2002-07-28
Stan cywilny: Gliniany, Polska (obecnie Ukraina)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.2
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.7 1999 Borysek, sąsiad Kiepskich (gościnnie)
3.7 1998 Borysek, sąsiad Kiepskich (gościnnie)
6.4 1993 Borysek, sąsiad Kiepskich (gościnnie)
7.4 1989 Borysek, sąsiad Kiepskich (gościnnie)
7.6 1988 Borysek, sąsiad Kiepskich (gościnnie)
5.7 1987 Borysek, sąsiad Kiepskich (gościnnie)
7.5 1987 Borysek, sąsiad Kiepskich (gościnnie)
7.0 1986 Borysek, sąsiad Kiepskich (gościnnie)
5.0 1985 Borysek, sąsiad Kiepskich (gościnnie)
6.8 1985 Borysek, sąsiad Kiepskich (gościnnie)
6.7 1985 Borysek, sąsiad Kiepskich (gościnnie)
6.6 1984 Borysek, sąsiad Kiepskich (gościnnie)
7.3 1984 Borysek, sąsiad Kiepskich (gościnnie)
7.4 1982 Borysek, sąsiad Kiepskich (gościnnie)
6.8 1982 Borysek, sąsiad Kiepskich (gościnnie)
7.9
Hotel Polanów i jego goście
Hotel Polan und seine Gäste
1982 Borysek, sąsiad Kiepskich (gościnnie)
3.9 1981 Borysek, sąsiad Kiepskich (gościnnie)
6.9 1981 Borysek, sąsiad Kiepskich (gościnnie)
7.4 1980 Borysek, sąsiad Kiepskich (gościnnie)
7.3 1979 Borysek, sąsiad Kiepskich (gościnnie)
7.3 1977 Borysek, sąsiad Kiepskich (gościnnie)
7.5 1976 Borysek, sąsiad Kiepskich (gościnnie)
6.8 1973 Borysek, sąsiad Kiepskich (gościnnie)
5.8 1972 Borysek, sąsiad Kiepskich (gościnnie)
6.8 1972 Borysek, sąsiad Kiepskich (gościnnie)
6.2 1971 Borysek, sąsiad Kiepskich (gościnnie)
7.5 1966 Borysek, sąsiad Kiepskich (gościnnie)
7.6 1964 Borysek, sąsiad Kiepskich (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Kazimierz Ostrowicz filmy Kazimierz Ostrowicz najlepsze filmy Kazimierz Ostrowicz zdjęcia Kazimierz Ostrowicz galeria Kazimierz Ostrowicz biografia Kazimierz Ostrowicz nominacje Kazimierz Ostrowicz nagrody i wyróżnienia Kazimierz Ostrowicz filmografia Kazimierz Ostrowicz aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.