Kinga Zabokrzycka
Data urodzenia: 1971

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.5 2009 Kasjerka na lotnisku
7.8 2008 Wanda Milewska
4.6 2005 Joanna Maksymiuk (gościnnie)
5.6 2000 (gościnnie)
3.7 1998 Pielęgniarka (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Kinga Zabokrzycka filmy Kinga Zabokrzycka najlepsze filmy Kinga Zabokrzycka zdjęcia Kinga Zabokrzycka galeria Kinga Zabokrzycka biografia Kinga Zabokrzycka nominacje Kinga Zabokrzycka nagrody i wyróżnienia Kinga Zabokrzycka filmografia Kinga Zabokrzycka aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.