Łucja Burzyńska
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.3 2010 Paulinka / Kociębowa / Królowa / Kobieta / Staruszka / Spacerowiczka
4.6 2005 Paulinka / Kociębowa / Królowa / Kobieta / Staruszka / Spacerowiczka
6.7 1999 Paulinka / Kociębowa / Królowa / Kobieta / Staruszka / Spacerowiczka (gościnnie)
3.7 1998 Paulinka / Kociębowa / Królowa / Kobieta / Staruszka / Spacerowiczka
6.4 1993 Paulinka / Kociębowa / Królowa / Kobieta / Staruszka / Spacerowiczka
7.0 1986 Paulinka / Kociębowa / Królowa / Kobieta / Staruszka / Spacerowiczka
5.8 1972 Paulinka / Kociębowa / Królowa / Kobieta / Staruszka / Spacerowiczka

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Łucja Burzyńska filmy Łucja Burzyńska najlepsze filmy Łucja Burzyńska zdjęcia Łucja Burzyńska galeria Łucja Burzyńska biografia Łucja Burzyńska nominacje Łucja Burzyńska nagrody i wyróżnienia Łucja Burzyńska filmografia Łucja Burzyńska aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.