Luiz Magnelli
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2007 Jorge(gościnnie)
8.5
Duszny raj
Paraíso Tropical
2007 Miguel
0.0 2004 Portugu?s
3.0 2004 Vital
2.0 2002 Goulart
3.0 2001 Baobá Caipora
7.0 1999 Gaspar
0.0 1997 Sędzia pokoju
0.0 1997
10.0 1995
0.0 1992 Raimundo
0.0 1991 Galego
0.0 1990 Contra-Filé(gościnnie)
6.0 1985 Decembrino
0.0 1975
0.0 1975
0.0 1974

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Luiz Magnelli filmy Luiz Magnelli najlepsze filmy Luiz Magnelli zdjęcia Luiz Magnelli galeria Luiz Magnelli biografia Luiz Magnelli nominacje Luiz Magnelli nagrody i wyróżnienia Luiz Magnelli filmografia Luiz Magnelli aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.